femplex 90 tabletten

(Artikelnr: 093)
Houdt de vrouw fit en vitaal.

 

Productomschrijving:
Om fit en gezond te blijven hebben we naast een gezonde levensstijl een goede en gevarieerde voeding nodig. De behoeften van de man variëren hierin van die van de vrouw. Fem-Plex® is een product wat speciaal is samengesteld op de behoefte van de vrouw.

Bij de aanschaf van voedingssupplementen bestaat de keuze tussen synthetische of natuurlijke supplementen. Essential Organics® neemt de natuur als basis. Hiermee is Essential Organics® een onderscheidend en waardevol alternatief binnen het huidige aanbod van voedingssupplementen.

Naast de natuurlijke en sterk gedoseerde vitaminen en mineralen, heeft Essential Organics® groente- en fruitextracten aan haar producten toegevoegd. Dit zorgt voor een goede opname van de voedingsstoffen, waarmee Essential Organics® al 30 jaar een voorloper is in Nederland.

Fem-Plex® bestaat uit een speciaal ontwikkelde formule van vitaminen, mineralen en een krachtig kruidencomplex ter ondersteuning van de menstruatiecyclus en voor het behoud van een goede balans en verhoogde vitaliteit.

Wat doet Fem-Plex® voor mij?
  • Ondersteunt in het behouden van een goede balans
  • Verhoogt vitaliteit
  • Met een vitamine B complex voor meer energie
  • Ondersteunt de groei van huid, haren en nagels
  • Time-Released voor een geleidelijke afgifte
Tot slot bevat Fem-Plex® enzymen die de opname van eiwitten, vetten en koolhydraten ondersteunt, lecithine om de bloedvaten schoon te houden en Citrus bioflavonoïden die de opname van Vitamine C bevorderen.

Wij adviseren te starten met twee weken drie tabletten per dag in te nemen. Daarna kunt u terug naar een onderhoudsdosering van 1 tablet per dag en eventueel verhogen naar eigen inzicht/klachten.
Fem-Plex® is verkrijgbaar in potten met 90 tabletten.

 


 
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 17,95
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

093 

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Mail ons via het contactformulier!