vitamine B 12 90 tabletten

(Artikelnr: 101)
Belangrijke aanvulling voor vegetariërs en veganisten.

 

Productomschrijving:
Om fit en gezond te blijven hebben we naast een gezonde levensstijl een goede en gevarieerde voeding nodig. Soms kunnen we wel iets extra’s gebruiken. Bij de aanschaf van voedingssupplementen bestaat de keuze tussen synthetische of natuurlijke supplementen. Essential Organics® neemt de natuur als basis. Hiermee is Essential Organics® een onderscheidend en waardevol alternatief binnen het huidige aanbod van voedingssupplementen.

Naast de natuurlijke en sterk gedoseerde vitaminen en mineralen, heeft Essential Organics® groente- en fruitextracten aan haar producten toegevoegd. Dit zorgt voor een goede opname van de voedingsstoffen, waarmee Essential Organics® al 30 jaar een voorloper is in Nederland.

Vitamine B12 (Cobalamine) is van belang voor het zenuwstelsel. Het is belangrijk voor de groei en speelt een rol bij eetlust. Veganisten en vegetariërs kunnen een aanvulling vitamine B12 gebruiken omdat dat in onvoldoende mate aanwezig is in hun voedselpakket. Deze formule is geschikt voor beiden.

Wat doet Vitamine B12 voor mij?

  • Aanvulling op dagelijkse voeding voor met name vegetariërs en veganisten
  • Voor het behouden van een goed homocysteïnegehalte
  • Van belang voor het zenuwstelsel

 

Features:
Vitamine B12 100mcg is verkrijgbaar in potten met 90 tabletten.
 
 
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 8,45
Aantal: Bestellen

Artikelnummer

101 

Hulp nodig?

Hulp nodig?

Mail ons via het contactformulier!